fbpx

Termeni și condiții utilizare site

Website-ul geopsi.ro poate fi folosit în acord cu termenii și condițiile de mai jos.

Definiții:

Site -  denumit în continuare site-ul de internet geopsi.ro;

Administrator - persoana sau echipa care se ocupă cu administrarea site-ului;

Serviciul  - orice serviciu oferit pe Site, și / sau orice modul sau componentă a acestuia; 

Utilizatorul sau Clientul  - această persoană vizată / clientul care vizitează sau accesează Site-ul.

Utilizarea site-ului (incluzând acces și navigare) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condiții înunțate mai jos cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta:

 • Înțelegeți că Serviciul se adresează numai persoanelor de peste 18 ani, dacă nu aveți această vârstă este necesar ca un părinte sau o persoană în grija căreia vă aflați să consimtă pentru dvs.;
 • Înțelegeți că Utilizatorul sau Clientul este responsabil pentru felul în care înțelege și interpretează textele din acest site (articolele au caracter informativ, ele nu sunt cu siguranță o evaluare, o consiliere psihologică sau o psihoterapie).
 • Utilizând Serviciul aveți garanția confidențialității. 
 • Înțelegeți că site-ul web geopsi.ro prelucrează date cu caracter personal obținute prin acord direct la utilizatorii sau clienții site-ului.
 • Înțelegeți că website-ul ro colectează date cu caracter personal prin intermediul formularului din site, rapoartele traficului înregistrat pe serverul unde este găzduit website-ul, din Google Analytics, Google Search Console, precum și prin intermediul cookie-urilor.
 • Înțelegeți că Serviciul nostru poate conține linkuri către alte site-uri care nu sunt operate de noi. Dacă faceți clic pe un link, veți fi direcționat către site-ul terței părți. Vă sfătuim cu tărie să citiți Politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitați. Nu avem control și nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor terțe.
 • Înțelegeți că Site-ul geopsi.ro utilizează informații personale numai pentru analiza site-ului și îmbunătățirea serviciilor, pentru a satisface cererile pentru anumite informații și servicii psihologice, pentru cercetarea pieței, planificarea proiectelor, rezolvarea problemelor legate de serviciile oferite;
 • Înțelegeți că, prin trimiterea electronică a datelor voastre personale, vă dați consimțământul ca toate datele personale trimise să poată fi prelucrate și / sau partajate în modul și scopurile descrise în Politica de confidențialitate. Dacă nu doriți să colectăm sau să prelucrăm date cu caracter personal, vă rugăm să nu le furnizați, dar este posibil să nu puteți profita de serviciile noastre.
 • Înțelegeți că site-ul se integrează cu o serie de aplicații terțe și platforme software pentru a permite o funcționalitate mai mare și oferte extinse de servicii. Dacă utilizați aceste integrări, ar trebui să fiți la curent cu politicile de confidențialitate separate pentru aceste servicii și platforme.
 • Înțelegeți că adresele dumneavoastră de e-mail sau alte informații prin care va identificați nu vor fi oferite nici unei organizații, firme, site, etc fără consimțământul dvs..
 • Înțelegeți ca dacă aveți una dintre probleme: suferiți sau depresie grava, aveți intenția de a răni sau sinucide, aveți intenția de a face rău cuiva, aveți simptome psihotice (halucinații, idei delirante, etc.), nu veți apela la Serviciul geopsi.ro, recomandarea noastră fiind să apelați la serviciile psihiatrice.
 • Înțelegeți că poate fi necesar ca noi să vă putem contacta prin e-mail, telefon, etc;
 • Înțelegeți ca pot interveni anumite probleme de ordin tehnic (probleme cu calculatoarele, cu conexiunea de internet, etc.), care nu sunt responsabilitatea noastră;

Administratorul tuturor rezerva dreptul de a aduce oricând modificări în conținutul acestui site, precum și a Termenilor și Condiții de utilizare, fără să fie necesară notificarea în prealabil a Utilizatorilor / Clienților.

© 2021 Geopsi. All Rights Reserved. Designed By Geopsi. Imaginile de pe acest site sunt utilizate în scop demonstrativ și sunt preluate cu licență gratuită de pe pixabay.com