fbpx

Cabinet Individual de Psihologie Zamfir Georgiana Simona organizează în Ploiești grupuri de psihoterapie cu tema "dezvoltare personală pentru copii și adolescenți". Se vor desfasura 13 ședințe dedicate copiilor, adolescenților și familiilor acestora, dand folosind aceștia de la un beneficiar de activități educative și terapii specializate destinate dezvoltatorilor armonioase.

Cabinet Individual de Psihologie - Zamfir Georgiana Simona organizeaza in Ploiesti grupuri de psihoterapie cu tema “suport pentru femei insarcinate”. Se vor desfasura 4 module a cate de 4 ședințe dedicate femeilor insarcinate și nu numai, avand ca scop principal de a pregati psihologic viitoarea mama pentru evenimentele ce vor urma.

Cabinet Individual de Psihologie - Zamfir Georgiana Simona organizeaza in Ploiesti grupuri de psihoterapie cu tema "suport pentru cupluri maritale sau necasatorite”. Se vor desfasura 6 sedinte de psihoterapie destinate cuplurilor maritale sau necăsătorite cu dificultăți de relație, diverse probleme în cuplu, etc.

Cabinet Individual de Psihologie Zamfir Georgiana Simona organizeaza in Ploiesti grupuri de psihoterapie cu tema “suport pentru persoane singure”. Se vor desfasura 5 ședințe dedicate persoanelor care au ales un stil de viață singuratic după unele experiență de viață care le-au creat suferință și durere, persoane care care au suferit decepții și dezamagiri relație.

Zamfir Georgiana Simona

Zamfir Georgiana Simona

Psihoterapeut

Suntem aici pentru a vă ajuta mintea, sufletul, trupul

Dacă ai nevoie de ajutor, sună-mă

© 2021 Geopsi. All Rights Reserved. Designed By Geopsi. Imaginile de pe acest site sunt utilizate în scop demonstrativ și sunt preluate cu licență gratuită de pe pixabay.com