CENTRUL DE PSIHOLOGIE, PSIHOTERAPIE SI DEZVOLTARE PERSONALA

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE - ZAMFIR GEORGIANA SIMONA

Programari: 0722.153.456   sau ONLINE

 

PSIHOTERAPIE INDIVIDUALA

Sunt aici sa te ajut

Multe dintre problemele emoţionale ale persoanelor aflate în dificultate sunt legate de dificultăţile de relaţionare şi de comunicare ale acestora. Problemele de interacţiune cu ceilalţi se asociază adesea cu sentimente de izolare, de nesiguranţă, de respingere şi cu incapacitatea individului de a intra în relaţii semnificative şi stabile.

 

PSIHOTERAPIE DE CUPLU

Un impact durabil

Se adresează cuplurilor maritale sau necăsătorite ce intampină dificultăţi relaţionale. In aceste cazuri, demersul terapeutic nu vizează probleme personale de profunzime ale participanţilor (aspecte care pot fi atinse in terapia individuală a fiecăruia,ci se urmăreşte conştientizarea şi dezvoltarea capacităţilor partenerilor de a relaţiona şi comunica adecvat şi eficient in cadrul relaţiei de cuplu.

 

PSIHOTERAPIE DE FAMILIE

Un efort in echipa

Terapia familiala este o forma de psihoterapie care aduce membrii de familie impreuna pentru a rezolva problemele pe care le impartasesc / le au impreuna. Se bazeza pe credinta ca familia este cea mai puternica resursa disponibila indivizilor ce asteapta rezolvarea cu succes a aspectelor psihologice sau relationale.

Motto

Motto :

Scoateti  masca de pe fata, esti doar tu cu tine insuţi, inchide ochii spre a nu vedea, uita ceea ce te-au invatat altii, anuleaza-ti egoul si cufunda-te in abisul din interiorul tau. Acolo stai mut si surd si crede cu toata taria in ceeea ce simti. Deschide-ti sufletul pentru ca floarea Adevarului sa poata inflori in inima ta. Numai asa vei putea deveni OM.

Aryana Havah

 

Ce urmeaza

Daca ai ajuns sa citeşti informaţiile prezentate pe acest site probabil că te gândeşti să apelezi la serviciile unui cabinet de psihologie, unui consilier sau psihoterapeut. La cabinetul individual de psihologie Zamfir Georgiana vei intalni un psiholog profesionist cu formare în psihoterapie sistemică de familie şi cuplu, cu multiple orientări terapeutice, astfel încât şedinţele se vor desfăşura în funcţie de nevoile tale. Într-un demers terapeutic de succes, elementul cu cea mai mare pondere este reprezentat de calitatea relaţiei client-terapeut. Prin urmare, este important sa începi şi să continui un demers de consiliere psihologica/psihoterapie cu un specialist alături de care te simţi confortabil, care te valorizează şi te respectă.

Cabinet Individual de Psihologie -Zamfir Georgiana Simona organizeaza in Ploiesti si Bucuresti grupuri de psihoterapie cu tema “suport pentru persoane care prezinta o adictie specifica”.

Se vor desfasura 5 ședințe dedicate persoanelor care prezinta o adictie specifica (alcool, tutun, droguri, jocuri de noroc, jocuri de calculator) si doresc ferm sa isi recapete controlul si mai ales sa inteleaga mai bine mecanismul dependentei si ce este in spatele acestuia.
Într-un mediu pozitiv si suportiv, veti întâlni oameni care se confruntă cu dificultăti asemănătoare, un specialist care vă va facilita drumul spre schimbare.Intr-un proces de grup sanatos sansele de reusită a schimbării comportamentului cresc, comparativ cu alte metode aplicate
individual.
Ca urmare a participării la acest grup, puteţi să vă îmbunătăţi semnificativ sănătatea şi calitatea vieţii.
Sedintele se vor desfasura saptamanalpe durata a 5 saptamani.
Costul unei sedinte este 70 lei si locurile sunt limitate la maxim 10 persoane.
Psihoterapeut: Zamfir Georgiana Simona - psihoterapeut de familie și cuplu
 
Pentru inscrieri, intrebari si orice detalii legate de grup, va rog sa ma contactati la :
Telefon: 0722153456; 0748887030
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 Web: http://www.geopsi.ro/contact
 
De asemenea, daca aveti rude, prieteni sau colegi care ar putea fi interesate de aceasta tema, va rog sa le transmiteti si lor aceste informatii, impreuna cu datele mele de contact.
 
Va multumesc si va astept cu drag!
Georgiana Zamfir

Programe speciale de grup

Grup de dezvoltare personala si spirituala

Cabinetul Individual de Psihologie - Zamfir Georgiana Simona organizeaza in Ploiesti si Bucuresti grup de psihoterapie, cu tema “Dezvoltare personala si spirituala”cu focus principal pe urmatoarele directii : Autocunoastere, Motivare, Relationare si Dezvoltare Personala.

Grup de dezvoltare personala si spirituala

Grup de suport pentru cupluri maritale sau necasatorite

Cabinet Individual de Psihologie - Zamfir Georgiana Simona organizeaza in Ploiesti si Bucuresti grupuri de psihoterapie cu tema  "suport pentru cupluri maritale sau necasatorite”. Se vor desfasura 6  sedinte de psihoterapie destinate cuplurilor maritale sau necăsătorite cu dificultati de relationare, diverse probleme in cuplu, etc.

Grup de suport pentru cupluri maritale sau necasatorite

Grup de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti

Cabinet Individual de Psihologie Zamfir Georgiana Simona organizeaza in Ploiesti si Bucuresti grupuri de psihoterapie cu tema  "dezvoltare personala pentru copii si adolescenti”. Se vor desfasura 13 ședințe dedicate copiilor, adolescentilor si familiilor acestora, dand posibilitatea acestora de a beneficia de activitati educative si terapii specializate destinate dezvoltarii...

Grup de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti

Grup de suport pentru femei insarcinate

Cabinet Individual de Psihologie - Zamfir Georgiana Simona organizeaza in Ploiesti si Bucuresti grupuri de psihoterapie cu tema  “suport pentru femei insarcinate”. Se vor desfasura 4 module a cate de 4 ședințe dedicate femeilor insarcinate si nu numai, avand ca scop principal de a pregati psihologic viitoarea mama...

Grup de suport pentru femei insarcinate

Grup de suport pentru persoane singure

Cabinet Individual de Psihologie Zamfir Georgiana Simona organizeaza in Ploiesti si Bucuresti grupuri de psihoterapie cu tema “ suport pentru persoane singure”. Se vor desfasura 5 ședințe dedicate persoanelor care au ales un stil de viata singuratic urmare unor experiente de viata care le-au creat suferinta si durere,...

Grup de suport pentru persoane singure

 Grup de suport pentru persoane care prezinta o adictie specifica

Cabinet Individual de Psihologie -Zamfir Georgiana Simona organizeaza in Ploiesti si Bucuresti grupuri de psihoterapie cu tema “suport pentru persoane care prezinta o adictie specifica”.

Grup de suport pentru persoane care prezinta o adictie specifica