Grup de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti

Cabinet Individual de Psihologie Zamfir Georgiana Simona organizeaza in Ploiesti si Bucuresti grupuri de psihoterapie cu tema  "dezvoltare personala pentru copii si adolescenti”. Se vor desfasura 13 ședințe dedicate copiilor, adolescentilor si familiilor acestora, dand posibilitatea acestora de a beneficia de activitati educative si terapii specializate destinate dezvoltarii armonioase.

Grupul a fost creat pentru :       
- copiii si adolescentii care doresc sa se cunoasca mai bine si sa-si atinga potentialul maxim.
- copii care doresc sa socializeze cu alti copii, sa se joace mai frumos, sa nu mai fie timizi, sa-si regleze emotiile negative intense si sa-si faca prieteni.
- copii si adolescentii care au nevoie de consiliere psihologica individuala pentru a depasi anumite dificultati sau pentru a afla raspunsuri competente cu privire la diferite intrebari pe care le au.
- parintii care isi doresc sa aiba o relatie mai apropiata cu copiii lor sau care au nevoie de recomandari cu privire la cresterea micutilor. Parintii pot apela cu incredere la consilierea parentala sau parenting.
 
In cadrul grupului se urmareste dezvoltarea competentelor sociale si emotionale prin activitati distractive si artistice.
 
Ai un copil timid, care nu stie sa-si faca prieteni, care nu se joaca frumos cu cei de-o seama sau care nu stie sa-si exprime adecvat emotiile? Atunci, grupul ii vor fi de mare ajutor deoarece  copiii se vor juca si vor interactiona constructiv, astfel incat sa-si imbunatateasca abilitatile sociale si emotionale, invatand :
 
- Sa constientizeze emotiile proprii si ale celorlalti.
- Sa coopereze in joc.
- Sa-si exprime adecvat emotiile
- Sa identifice consecintele emotiilor.
- Sa-si regleze emotiile dezadaptative
- Sa dezvolte comportamente pro-sociale.
- Sa initieze interactiuni cu ceilalti copii.
 
Sedintele se vor desfasura saptamanal pe durata a 13 saptamani.
 
Structura sedintelor :
Sed.1  - Evaluare initiala:  evaluarea individuala a copilului, pentru ca apoi aceasta sa fie urmata de o discutie intre terapeut si parinti cu privire atat la comportamentul copilului acasa si la scoala/ gradinita, cat si cu privire la asteptarile acestora de la grup. In urma acestei intalniri terapeutul decide si comunica parintelui daca acest tip de serviciu psihologic preteaza sau nu nevoilor copilului.
Sed. 2-11 - Intalnirile de Grup propriu-zise.
Sed. 12 - Evaluare Finala:  evaluarea individuala a copilului, pentru a se inregistra  progresele obtinute si a identifica eventualele directii de dezvoltare asupra carora se poate axa interventia terapeutului pe viitor.
 
Costul unei sedinte este 70 lei si locurile sunt limitate la maxim 10 copii.
            
 Psihoterapeut: Zamfir Georgiana Simona - psihoterapeut de familie și cuplu
 
 Pentru inscrieri, intrebari si orice detalii legate de grup, va rog sa ma contactati la :
 Telefon: 0722153456; 0748887030
 Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 Web: http://www.geopsi.ro/contact
 
 De asemenea, daca aveti rude, prieteni sau colegi care ar putea fi interesate de aceasta tema, va rog sa le transmiteti si lor aceste
informatii, impreuna cu datele mele de contact.
 
                       
             Va multumesc si va astept cu drag! Georgiana Zamfir

Programare si informatii

APentru a va face o programare va rugam sa completati formularul de la pagina contact si va voi suna in cel mai scurt timp pentru a gasi impreuna ora disponibila si potrivita pentru dumneavoastra. [...]

 

Tarife si modalitati de plata

BPlata se poate efectua in cash in cabinet sau in contul cabinetului prin transfer bancar. Tarifele aferente prestarii serviciilor psihologice si modalitatile de plata pot fi consultate aici [...]