Grup de dezvoltare personala si spirituala

Cabinetul Individual de Psihologie - Zamfir Georgiana Simona organizeaza in Ploiesti si Bucuresti grup de psihoterapie, cu tema “Dezvoltare personala si spirituala”cu focus principal pe urmatoarele directii : Autocunoastere, Motivare, Relationare si Dezvoltare Personala.

 Este un grup de 7 ședințe dedicat :


-tuturor celor care au trăit cel putin o dată în viată sentimentul că nu mai stiu cine sunt, sau pot face mai mult decât ceea ce au deja;
-tuturor celor care caută răspunsuri sau solutii la problemele cu care se confruntă în prezent;
-oricarei persoane care pur si simplu vrea sa-si faca un dar(sa descopere un aspect al fiintei lor cu care pot crea ceva nou in viata prezenta)

Prin programul pe care il vom desfasura pe parcursul celor 6 sedinte, va propunem tehnici pentru dezvoltare personala, stabilirea de relatii armonioase cu cei din jur si cresterea performantelor.

Rezultatul este o stare de sănătate radiantă in toate dimensiunile vietii tale, mentinuta printr-un stil de viată sanatos.

Vei putea afla mai multe și apoi, dacă consideri că îți este util, te poți înscrie la modulul de 7 sedinte create având la bază principii fundamentale ale psihologiei clasice, psihologiei cuantice, spiritualitate si experientă profesională.

Costul unei sedinte este de 150 lei si locurile sunt limitate la maxim 10 persoane.

Psihoterapeut : Zamfir Georgiana Simona - psihoterapeut de familie și cuplu

Pentru inscrieri, intrebari si orice detalii legate de grup, va rog sa ma contactati la :
Telefon: 0722153456; 0748887030
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Web: http://www.geopsi.ro

De asemenea, daca aveti rude, prieteni sau colegi care ar putea fi interesate de aceasta tema, va rog sa le transmiteti si lor aceste informatii, impreuna cu datele mele de contact.

Va astept cu drag sa descoperiti potentialul din voi!

Psihoterapeut Zamfir Georgiana Simona

Programare si informatii

APentru a va face o programare va rugam sa completati formularul de la pagina contact si va voi suna in cel mai scurt timp pentru a gasi impreuna ora disponibila si potrivita pentru dumneavoastra. [...]

 

Tarife si modalitati de plata

BPlata se poate efectua in cash in cabinet sau in contul cabinetului prin transfer bancar. Tarifele aferente prestarii serviciilor psihologice si modalitatile de plata pot fi consultate aici [...]