Grup de suport pentru persoane singure

Cabinet Individual de Psihologie Zamfir Georgiana Simona organizeaza in Ploiesti si Bucuresti grupuri de psihoterapie cu tema “ suport pentru persoane singure”. Se vor desfasura 5 ședințe dedicate persoanelor care au ales un stil de viata singuratic urmare unor experiente de viata care le-au creat suferinta si durere, persoanelor care au suferit deceptii si dezamagiri relationale.

Într-un mediu pozitiv si suportiv, veti întâlni oameni care se confruntă cu dificultăti asemănătoare, un specialist care vă va facilita drumul spre schimbare.Intr-un proces de grup sanatos sansele de reusită a schimbării comportamentului cresc, comparativ cu alte metode aplicate individual.
Ca urmare a participării la acest grup, puteţi să vă îmbunătăţi semnificativ sănătatea şi calitatea vieţii.
Sedintele se vor desfasura saptamanal pe durata a 5 saptamani.
 
Costul unei sedinte este 70 lei si locurile sunt limitate la maxim 10 persoane.
 
Psihoterapeut : Zamfir Georgiana Simona - psihoterapeut de familie și cuplu
 
 
Pentru inscrieri, intrebari si orice detalii legate de grup, va rog sa ma contactati la :
Telefon: 0722153456; 0748887030
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web: http://www.geopsi.ro/contact
 
De asemenea, daca aveti rude, prieteni sau colegi care ar putea fi interesate de aceasta tema, va rog sa le transmiteti si lor aceste informatii, impreuna cu datele mele de contact.
 
Va multumesc si va astept cu drag!
Georgiana Zamfir

Programare si informatii

APentru a va face o programare va rugam sa completati formularul de la pagina contact si va voi suna in cel mai scurt timp pentru a gasi impreuna ora disponibila si potrivita pentru dumneavoastra. [...]

 

Tarife si modalitati de plata

BPlata se poate efectua in cash in cabinet sau in contul cabinetului prin transfer bancar. Tarifele aferente prestarii serviciilor psihologice si modalitatile de plata pot fi consultate aici [...]