Online

Serviciu de psihoterapie / consiliere online in domeniul psihoterapiei sistemice de familie si cuplu, dezvoltarii personale si autocunoasterii, consiliere ocupationala si comunicare interumana.

DESPRE :

Acest serviciu permite, contra cost, conectarea imediata a clientului ce doreste sa obtina o forma sau alta de suport si sprijin de natura psihica, sociala, sau pur comunicationala, cu un psihoterapeut cu pregatire in domeniul psihoterapiei sistemice de familie si cuplu.

 CUI SE ADRESEAZA :

  • persoanelor care se simt triste, stresate, confuze, speriate sau furioase;
  • persoanelor care doresc sa-si amelioreze starea negativa (pesimista, depresiva etc.) provocata de stresul zilnic in multiple planuri;
  • persoanelor care doresc sa se perfectioneze in plan personal;
  • persoanelor care au probleme de natura psihica dar care nu au timp, nu pot sau nu au curaj sa vina la cabinet;
  • persoanelor care intampina probleme majore de viata si pe care anturajul personal nu le sprijina/directioneaza in luarea unor decizii concise/concrete;
  • persoanelor care din diferite motive nu pot ajunge la cabinet (plecati din tara,etc)
  • tuturor persoanele care viziteaza cabinete psihologice si prefera sa faca acest lucru (si) online.

PASI DE URMAT :

1. Citeste termenii si conditiile prin care beneficiezi de consiliere online.

2. Trimite un email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau folosesti formularul de la pagina contact pentru prezentarea problemelor pe care doresti consiliere online.

3. Dupa confirmarea noastra, pentru a beneficia de consiliere alege si plateste pachetul de conversatii online selectat.

4. Noi confirmam plata si iti trimitem un email factura si chitanta si detalii in urma caruia se incepe consilierea online.  

Daca ai o multime de intrebari legate de probleme care te framinta si nu ai timp sau curaj sa vii la cabinet, trimite-ne un mesaj si va voi oferi un serviciu de consiliere online.

Sunt gata sa ne vedem si auzi in timp real pe orice platforma online disponibila. Vei putea să beneficiezi de o experienţă care este similară cu şedinţele de terapie.

Cind o sa te simti in largul tau, te asteptam la Cabinetul individual de psihologie Zamfir Georgiana Simona din Bucuresti si Ploiesti.

Programare si informatii

APentru a va face o programare va rugam sa completati formularul de la pagina contact si va voi suna in cel mai scurt timp pentru a gasi impreuna ora disponibila si potrivita pentru dumneavoastra. [...]

 

Tarife si modalitati de plata

BPlata se poate efectua in cash in cabinet sau in contul cabinetului prin transfer bancar. Tarifele aferente prestarii serviciilor psihologice si modalitatile de plata pot fi consultate aici [...]