Apelând  la serviciile cabinetului nostru vei avea la dispoziţie un spaţiu plăcut, unde te simţi în siguranţă, procesul terapeutic efectuându-se la cele mai înalte standarde etice. În acest cadru, specialistul este cel care te însoţeşte în demersul de explorare a acelor aspecte disfuncţionale din viaţa ta, te ajuta să-ţi vindeci rănile, suferinţele din trecut, astfel încât să iţi descoperi şi să-ţi dezvolti potenţialul, şi să trăieşti în armonie cu tine şi cu cei din jur. 

Multe dintre problemele emoţionale ale persoanelor aflate în dificultate sunt legate de dificultăţile de relaţionare şi de comunicare ale acestora. Problemele de interacţiune cu ceilalţi se asociază adesea cu sentimente de izolare, de nesiguranţă, de respingere şi cu  incapacitatea individului de a intra în relaţii semnificative şi stabile.

Citește mai departe...Psihoterapie individuala

Terapia de cuplu a apărut ca răspuns la dificultăţile relaţionale ale cuplurilor maritale sau necăsătorite. În astfel de situaţii o abordare a problematicii cuplului, în care să fie implicaţi ambii parteneri, este mai eficientă decât o terapie individuală a fiecăruia.

Citește mai departe...Psihoterapie de cuplu

Terapia de familie s-a constituit ca răspuns la constatarea că multe persoane a căror stare s-a ameliorat în urma unei psihoterapii individuale desfăşurată departe de familie (cel mai adesea într-un mediu instituţional: spital, comunitate terapeutică) recădeau odată cu întoarcerea acasă.

Citește mai departe...Psihoterapie de familie

Suferinta copiilor este provocata de absenta unitatii, a armoniei in sinul familiei, cind, din pricina problemelor, cei mari - mama si tata - uita de copil, nu-l mai observa. Atunci, copilul sufera si... se imbolnaveste.

Citește mai departe...Psihoterapia copilului

Tarife si modalitati de plata

BPlata se poate efectua in cash in cabinet sau in contul cabinetului prin transfer bancar. Tarifele aferente prestarii serviciilor psihologice si modalitatile de plata pot fi consultate aici [...]