Evaluarea motivatiei

Motivaţia care stă la baza performanţei umane este considerată, în multe domenii ale vieţii cotidiene, ca fiind un concept care poate explica diferenţele individuale de comportament. În scoala, sport şi, nu în ultimul rând, în cadrul profesiei, motivatia performanţei dictează felul în care oamenii funcţionază.

În sfera organizațională, se discută mult despre motivație: angajați motivați, politici de motivare, climat motivant, leadership motivator.

În acest sens este necesară evaluarea motivelor care orientează comportamentul la locul de muncă, sau a înclinațiilor motivaționale care se manifestă în situații organizaționale.

Evaluarea cuprinde toate acele aspecte care impulsionează şi determină persoana să se comporte într-un anumit fel sau să tinda spre a atinge un anumit scop şi să îsi menţină angajamentul în tot acest timp. De aceea, realizarea de predicţii care ţin cont de domeniul motivaţiei este de importanţă fundamentală în stabilirea unor programe de gestiune a resurselor umane.

 

Programare si informatii

APentru a va face o programare va rugam sa completati formularul de la pagina contact si va voi suna in cel mai scurt timp pentru a gasi impreuna ora disponibila si potrivita pentru dumneavoastra. [...]

 

Tarife si modalitati de plata

BPlata se poate efectua in cash in cabinet sau in contul cabinetului prin transfer bancar. Tarifele aferente prestarii serviciilor psihologice si modalitatile de plata pot fi consultate aici [...]