Managementul stresului

Toată lumea este stresată. Viețile noastre sunt ocupate, iar stresul poate veni dintr-o varietate de locuri - școală, muncă, familie, activități extra-curriculare și viețile noastre sociale. Stresul pe termen scurt ne poate ajuta să ne concentrăm și să facem lucrurile sub presiune, dar stresul cronic poate avea un impact asupra sănătății noastre mentale și fizice.

Stresul este modul în care organismul nostru se confruntă cu ceva amenințător - un pericol real sau perceput poate declanșa un răspuns la stres. În situații de urgență reale, acest răspuns la stres ne poate ajuta să rămânem atenți și pregătiți să reacționăm, ceea ce este util, dar dacă sunteți în această stare de alertă ridicată în mod regulat, poate duce la oboseală și o calitate mai scăzută a vieții.

Chiar dacă ați trăit cu stres cronic sau sever, terapia stresului vă poate ajuta să învățați să rămâneți stabil și controlat emoțional chiar și atunci când vă confruntați cu situații provocatoare sau periculoase.

Există multe tipuri diferite de abordări terapeutice care ajută la gestionarea stresului. 

Programare si informatii

APentru a va face o programare va rugam sa completati formularul de la pagina contact si va voi suna in cel mai scurt timp pentru a gasi impreuna ora disponibila si potrivita pentru dumneavoastra. [...]

 

Tarife si modalitati de plata

BPlata se poate efectua in cash in cabinet sau in contul cabinetului prin transfer bancar. Tarifele aferente prestarii serviciilor psihologice si modalitatile de plata pot fi consultate aici [...]