fbpx

Terapia relaţiilor

Relațiile noastre sunt unele dintre cele mai importante părți ale vieții noastre. Avem tot felul de relații care pot fi experiențe pozitive sau negative pentru noi - relații cu părinții, frații, copiii, partenerii romantici, colegii și superiorii locului de muncă și prietenii noștri apropiați. Uneori, relațiile noastre importante pot deveni tensionate, iar acest lucru poate avea un impact foarte puternic asupra sănătății noastre mintale. Psihoterapia vă poate ajuta să înțelegeți mai bine și să vă îmbunătățiți relațiile importante dacă acestea nu va mulțumesc.

Aveți probleme de relații sau probleme cu care vă putem ajuta?  Există tensiune în relația dvs. cu un membru al familiei, un partener romantic, un prieten apropiat sau un coleg de muncă? 

Când relațiile noastre nu merg bine, starea noastră de spirit, sănătatea fizică și capacitatea de a face lucrurile pot fi afectate. Vestea bună este că relațiile pot fi, de obicei, îmbunătățite dacă lucrăm la ele - în special dacă primim sfaturi și sprijin de la un terapeut eficient.

Terapia de relații se poate face individual sau ca un cuplu sau familie - dacă ambii membri ai unei relații sunt de acord că există anumite probleme la care să lucrați, venirea împreună la terapie poate aborda ambele preocupări ale membrilor și poate îmbunătăți calitatea relației. Un terapeut specializat în relații de familie şi cuplu va avea timp să înțeleagă și să se adreseze ambelor părți și să ajute la găsirea unei soluții pe care toată lumea o agreează.

Un terapeut vă poate oferi o perspectivă imparțială și vă va oferi un loc sigur pentru a vă explora sentimentele legate de o relație. Terapeutul. ar putea, de asemenea, să sublinieze modele sau dinamici pentru a vă ajuta să înțelegeți ce se întâmplă în relație. Poate că încercați să decideți dacă să vă încheiați sau să vă reîncepeți o relație. Poate doriți un sfat despre cum să vă ocupați de persoana dificilă. Poate că umbra unei vechi relații devine în calea uneia noi. Terapeutul te pot ajuta cu oricare dintre aceste preocupări. Dacă doriți, acesta ar putea să vă învețe abilitățile pentru a îmbunătăți comunicarea, asertivitatea, încrederea și compasiunea pentru dvs. și pentru ceilalți.

Vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele de relație și pentru a vă ajuta să obțineți cât mai mult timp petrecut cu cei dragi.

© 2021 Geopsi. All Rights Reserved. Designed By Geopsi. Imaginile de pe acest site sunt utilizate în scop demonstrativ și sunt preluate cu licență gratuită de pe pixabay.com