fbpx

CLIENŢI

This image for Image Layouts addon

CLIENŢI
PERSOANE FIZICE

Motivele pentru care poți apela la ajutorul unui psiholog-psihoterapeut pot fi dintre cele mai diverse. Găsești suport când ai de-a face cu o problemă sau ai de făcut o alegere dificilă. Scopul nostru este să îmbunătățim tonusul mental prin reechilibrarea vieților și rezolvarea blocajelor psihologice. 

Citeşte mai mult
This image for Image Layouts addon

CLIENŢI
PERSOANE JURIDICE

Performanța cere dedicare, multe ore petrecute la serviciu. Tot mai mulți leaderi realizează influența vieții personale asupra performanței profesionale a angajaților. Noi vă ajutăm ca ea sa fie o pozitivă (chiar şi dupa perioade intense de stres).

Citeşte mai mult

AVEŢI ÎNTREBĂRI?

Întrebări frecvente referitoare la serviciile noastre

georgiana--poza.jpg
Cât costă o şedinţă de terapie?

Costul unei sedinte individuale de consiliere psihologica sau psihoterapie este de 200 de lei. Costul unei sedinte de psihoterapie de cuplu sau familie este de 250 lei.

TERAPIE CU PSIHOTERAPEUT ZAMFIR GEORGIANA

Când tu sau cineva de care îți pasă se confruntă cu orice fel de problemă din punct de vedere mental, emoțional sau relațional poți apela cu încredere serviciul centrului nostru.

CE SPUN CLIENŢII

INFORMAŢII

Centrul de psihologie oferă o gamă variată de servicii din domeniul psihologiei atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru corporații.

Contact

Pentru a va sfătui ce vă va fi cel mai util
Zamfir Georgiana Simona

Zamfir Georgiana Simona

Psihoterapeut

Suntem aici pentru a vă ajuta mintea, sufletul, trupul

Dacă ai nevoie de ajutor, sună-mă

Rezervaţi

Rezervați o întâlnire, la ora potrivită, pentru a vă vedea cu un specialist din centrul nostru.
24/7

Prețuri

Consultați pagina noastră pentru a cunoaște toate detaliile în ceea ce privește prețul

© 2021 Geopsi. All Rights Reserved. Designed By Geopsi. Imaginile de pe acest site sunt utilizate în scop demonstrativ și sunt preluate cu licență gratuită de pe pixabay.com