fbpx
Consiliere psihologică online

CABINET VIRTUAL
GEO PSi TERAPIE ONLINE

Serviciu deconsiliere online în domeniul psihoterapiei sistemice de familie și cuplu, dezvoltării personale și autocunoașterii, consiliere ocupațională și comunicare interumana.

Programeză-te acum

INFO ONLINE

Serviciul de terapie online

Având în vedere dezvoltarea infrastructurii IT și a percepției cetățenilor față de utilizarea serviciilor de internet, inclusiv cele legate de plățile electronice, precum și din dorința creșterii sănătății mentale, psihice și dezvoltării personale a comunității în care trăim, vă oferim serviciul online de consultanță și consiliere psihologică în domeniile dezvoltării personale și autocunoașterii, consiliere ocupațională și comunicare interumană.

Acest serviciu permite, contra cost,  conectarea video a clientului ce dorește să obțină o formă sau alta de sprijin de natură psihologică, cu un specialist cu certificare în domeniul psihologiei clinice sau Psihoterapiei care va asculta și consilia clientul într-o formă terapeutică adoptată nevoilor acestuia.

Serviciul online se poate realiza folosind aplicația video Skype sau orice altă aplicație populară stabilită de comun acord, astfel încât comunicațiile dintre terapeut și client să fie criptate pentru a oferi un grad ridicat de confidențialitate.

linkuri_utile_640.jpg

CUI SE ADRESEAZĂ

 • persoanelor care se simt triste, stresate, confuze, speriate sau furioase;
 • persoanelor care doresc să-și amelioreze starea negativă (pesimistă, depresivă etc.) provocată de stresul zilnic în multiple planuri;
 • persoanelor care doresc să se perfecționeze în plan personal;
 • persoanelor care au probleme de natură psihică, dar care nu au timp, nu pot sau nu au curaj să vină la cabinet;
 • persoanelor care întâmpină probleme majore de viață și pe care anturajul personal nu le sprijină / direcționează în luarea unor decizii concise / concrete;
 • persoanelor care din diferite motive nu pot ajunge la cabinet (plecați din tara, etc)
 • tuturor persoanelor care vizitează cabinete psihologice și preferă să facă acest lucru (și) online.

PAȘI DE URMAT

Image

Procedură terapie online

Citește termenii și condițiile prin care beneficiază de consiliere online;

Transmite solicitarea prin una din modalitățile de la pagina  www.geopsi.ro/contact ;

Vei primi prin email :

 • informare și consimțire pentru servicii de evaluare / intervenție psihologică, cu prelucrarea datelor cu caracter personal online;
 • contractul de prestări servicii psihologice semnat de cabinet;

Vei returna la adresa de email office@geopsi.ro :

 • scanat - informare și consimțire pentru servicii de evaluare / intervenție psihologică, cu prelucrarea datelor cu caracter personal online completată cu toate datele cerute de formular și consimțământul dvs. cu semnătura olografă;
 • scanat - contractul de prestări servicii psihologice completat cu toate datele cerute de formular și cu semnătura dvs. olografă;

NOTĂ : 

Varianta finală a contractului este circulată în format electronic (.pdf) între părţile semnatare, fiecare parte printează contractul, îl semnează, scrie data și transmite varianta semnată scanată către cealaltă parte. În acest caz, fiecare parte va avea un original al contractului cu propria semnătură și o variantă/copie scan care conține semnătura celeilalte / celorlalte părți.

Şedințele de terapie se vor efectua conform programării și aplicației video stabilite de comun acord prin telefon.

Plata poate fi efectuata direct la banca sau prin transfer bancar in contul  IBAN RO26BTRLRONCRT0557312301 deschis la Banca Transilvania;

La efectuarea plății, vă rugăm insistent sa menționați următoarele:

NUMELE ŞI PRENUMELE persoanei beneficiare de consiliere online;

SCOPUL - sa reiasă destinația banilor - ex: c-valoare pachet conversații CLASIC sau numărul facturii proforme.

Vei primi prin email :

 • factura și chitanța reprezentând Servicii Psihologice.

Atenție ! Nu ne  asumam responsabilitatea asupra corectitudinii datelor din contractul de prestări servicii psihologice, completate de dvs.

 

PREŢ TERAPIE ONLINE

CONSILIERE PSIHOLOGICĂ ONLINE
CONSILIERE PSIHOLOGICĂ ONLINE200 LEI
Termeni și condiții
 • Utilizând serviciile de consiliere online, înțelegeți și sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre.
 • Înțelegeți că serviciul de consiliere online se adresează numai persoanelor de peste 18 ani, dacă nu aveți această vârstă este necesar ca un părinte sau o persoană în grija căreia vă aflați să consimtă pentru dvs.
 • Înțelegeți că acest serviciu nu este un serviciu de psihoterapie și nu poate înlocui o ședință de psihoterapie .
 • Utilizând serviciile de consiliere online aveți garanția confidențialității.
 • Adresele dvs. de e-mail sau alte informații prin care vă identificați nu vor fi oferite nici unei organizații, firme, site, etc.
 • Înțelegeți că dacă aveți una dintre probleme: suferiți sau depresie gravă, aveți intenția de a vă răni sau sinucide, aveți intenția de a face rău cuiva, aveți simptome psihotice (halucinații, idei delirante, etc.), nu veți apela serviciul de consiliere online, recomandarea noastră fiind că se poate apela la serviciul psihiatrice.
 • Înțelegeți că dacă suferiți de tulburări de personalitate, tulburare bipolară, tulburări alimentare, tulburări psihotice, sau orice altă tulburare care necesită alt tip de intervenție nu veți apela la serviciul de consiliere online.
 • Sunteți de acord că în eventualitatea unei crize, a unei urgențe să vă adresa serviciilor de specialitate (spitale, clinici).
 • Înțelegeți că în timpul unui ședințe de consiliere online pot apărea momente neplăcute, dureroase, în special atunci când se abordează lucruri dificile pentru tine.
 • Înțelegeți că acest serviciu nu garantează îmbunătățirea sănătății tale mentale.
 • Înțelegeți ca acest serviciu nu oferă o evaluare clinică.
 • Înțelegeți că este necesar ca noi să vă putem contacta prin e-mail, telefon sau platformă online.
 • Înțelegeți că pot interveni anumite probleme de ordin tehnic (probleme cu calculatoarele, cu conexiunea de internet, etc.), care nu sunt responsabilitatea noastră.
 • Înțelegeți că în cazul în care după achitarea pachetului de conversații dorit, vă răzgândiți, nu veți mai primi banii înapoi.
 • Înțelegeți că aveți dreptul de a întrerupe consilierea online în orice moment, fără a mai primi banii înapoi.
 • Înțelegeți că timpul alocat unei ședințe este conform pachetului de conversații achitat.

 

Dacă ai o mulțime de întrebări legate de probleme care te frământă și nu ai timp sau curaj să vii la cabinet, trimite-ne un mesaj și vă vom oferi un serviciu de consiliere online. Suntem gata să ne vedem și auzi în timp real pe orice platformă online disponibilă. Vei putea să beneficiezi de o experiență care este similară cu ședințele de terapie.

 
© 2021 Geopsi. All Rights Reserved. Designed By Geopsi. Imaginile de pe acest site sunt utilizate în scop demonstrativ și sunt preluate cu licență gratuită de pe pixabay.com