Cine sunt

Sunt psihoterapeut atestat cu drept de libera practica de catre Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 04698, cu formare in Psihoterapia Sistemica a Familiei si a Cuplului

Sunt psihoterapeut atestat cu drept de libera practica de catre Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 04698, cu formare in Psihoterapia Sistemica a Familiei si a Cuplului , membru al APFC Iasi (Asociatia de Psihoterapia Familiei si a Cuplului) si bineinteles licentiata a Facultatii de Psihologie, Universitatea Lucian Blaga Sibiu. Aceste etape de formare insumeaza mai bine de 18 ani de practica si studiu riguros in domeniul psihologiei si al relatiilor interumane.
Totodata, sunt psiholog atestat cu drept de libera practica de catre Colegiul Psihologilor din Romania in domeniul Psihologiei Muncii şi Transporturilor.

Din 2012, am lucrat cu o varietate de clienti in circumstante care sunt unice pentru viata lor. Sunt capabila sa comunic eficient si sa-mi adaptez stilul si tehnicile în functie de nevoile, personalitatile si mediile individuale pentru a asista cel mai bine fiecare client in atingerea obiectivelor si potentialului maxim.

Imi pasa cu adevarat de totii clientii mei si lucrez cu sarguinta pentru ai ajuta sa gaseasca raspunsurile pe care le cauta. Am experienta de lucru cu persoane de toate varstele, de la copii, adolescenti, pana la adulti tineri, femei și barbati. Ii ajut pe indivizi sa-si resolve problemele prin utilizarea acelor interventii terapeutice benefice pentru depasirea provocarilor lor. Daca cautati tratament terapeutic confidential, empatic si de calitate, cu un psihoterapeut certificat caruia ii pasa, atunci ati ajuns la locul potrivit.

Sunt familiarizata cu complexitatea si dificultatile experientei umane si am oferit indrumari printr-o multitudine de provocari, incluzand, dar fără a se limita la: ADHD, anxietate, autism si probleme de comportament, consiliere in cariera, depresie, tulburari de dezvoltare, tulburari familiale, durere, dizabilitati intelectuale si de învătare, coaching de viața, dificultăți neuro-cognitive, probleme de relatii, abuz sexual, trauma, etc.

Standarde de calitate pentru serviciile psihologice

Certificari psiholog

01Atestat de liberă practică în specialitatea Psihoterapie Sistemica de Familiei si Cuplu, nr.2976, eliberat de Colegiul Psihologilor din România (CPR).

02Atestat de liberă practică în specialitatea Psihologia Muncii si Organizationala, nr.3203, eliberat de Colegiul Psihologilor din România (CPR).

03Atestat de liberă practică în specialitatea Psihologia Transporturilor, nr.3204, eliberat de Colegiul Psihologilor din România (CPR).

04Certificat participare curs "Traumele Psihice, recunoastere si vindecare", eliberat de Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei Bucuresti si Colegiul Psihologilor din România (CPR).

05Diploma participare curs "Rolul Particularitatilor Psihoindividuale in Determinarea Performantei si Reusitei Profesionale", eliberat de Asociatia Psihologilor din Transporturi, Munca si Servicii Timisoara si Colegiul Psihologilordin România (CPR).

06Diploma participare curs "Modalitati Psihologice de Identificare si Preventie a Comportamentelor de Risc in Trafic",eliberat de Asociatia Psihologilor din Transporturi, Munca si Servicii Timisoara si Colegiul Psihologilor din România (CPR).

Oferta de colaborare pentru psihologi

Cabinetul individual de Psihologie - Zamfir Georgiana oferă o gamă variată de servicii din domeniul psihoterapiei, psihologiei muncii şi organizaţionale şi psihologiei transporturilor. Cabinetul furnizează servicii psihologice la cele mai inalte standarde de calitate atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru corporatii. Astfel, cabinetul se axează pe extinderea portofoliului de servicii prin cooptarea altor psihologi cu drept de libera practica din alte specialități având ca scop o mai bună inserţie profesională a acestora, dar si crearea unei echipe cât mai diversă de profesioniști. Astfel, putem să facem lucruri cât mai mari cu eforturi cât mai mici și cu experiențe de învățare, dezvoltare și colaborare cât mai variate. Prestarea serviciilor psihologice de către psihologii afiliaţi se va face pe bază de contract de colaborare, tipul de contract încheiat depinzând de numeroase criterii cum ar fi : portofoliul de clienți al colaboratorului, contextul profesional sau timpul pe care respectivul psiholog îl poate aloca serviciilor prestate la cabinet.

Astfel, dacă esti consilier psihologic, psiholog clinician, psihoterapeut, psihanalist sau logoped ? Ai atestat de libera practica pe o anumita specialitate si nu ai un spatiu pentru exercitarea profesiei?  Cabinetul Individual de Psihologie – Zamfir Georgiana iti ofera posibilitatea exercitarii profesiei intr-un spatiu intim si confortabil in baza unui contract de colaborare. 

Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV insotit de motivarea si interesul personal pe adresa office@geopsi.ro.