Cabinet

Cabinetul individual de psihologie - Zamfir Georgiana Simona ofera servicii de psihoterapie individuala, psihoterapie de cuplu, psihoterapie de familie, psihoterapie pentru copii si adolescenti, psihoterapie de grup, consiliere psihologica si dezvoltare personala.

Este un cabinet privat profesionist, dedicat furnizarii serviciilor de psihologie, consiliere psihologica si psihoterapie la cele mai inalte standarde etice .

In cabinetul nostru, profesionalismul si determinarea, ofera un mediu care va permite sa va exprimati deschis , respectand principiul confidentialitatii.

Psihoterapeutul Zamfir Georgiana Simona este format în viziunea sistemica de familie si cuplu si cultiva o vindecare holista a persoanei. Viziunea sistemica inseamna abordarea familiei, ca întreg, în interdependenta cu mediul inconjurator, iar membrii familiei în interdependenta în interior.  Psihoterapeutul utilizeaza diverse tehnici terapeutice functie de problema, scopuri sau personalitatea clientului.

CABINETUL INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE – ZAMFIR GEORGIANA SIMONA - este înscris în Registrul Unic al formelor de  exercitare a profesiei de psiholog-psihoterapeut, partea a II-a, cod 1PH2696

 

Adresa cabinet : Localitate: Ploiesti,  Strada Sitarului, nr 1A, Ap. 10, Judetul Prahova

Adresa cabinet : Localitate: Bucuresti,  B-dul Gheorghe Sincai, nr. 13, Bl. 5, Et. 2, Ap.11, Interfon 11

Certificat inregistrare Cabinet

Certificat de înregistrare a formei de exercitare a profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, sub denumirea: Zamfir Georgiana Simona – Cabinet individual de psihologie,cod de inregistrare 1PH2696.

Anexa - certificat de înregistrare a formei de exercitare a profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, sub denumirea: Zamfir Georgiana Simona – Cabinet individual de psihologie,cod de inregistrare 1PH2696.

Oferta de colaborare pentru psihologi

Cabinetul individual de Psihologie - Zamfir Georgiana oferă o gamă variată de servicii din domeniul psihoterapiei, psihologiei muncii şi organizaţionale şi psihologiei transporturilor. Cabinetul furnizează servicii psihologice la cele mai inalte standarde de calitate atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru corporatii. Astfel, cabinetul se axează pe extinderea portofoliului de servicii prin cooptarea altor psihologi cu drept de libera practica din alte specialități având ca scop o mai bună inserţie profesională a acestora, dar si crearea unei echipe cât mai diversă de profesioniști. Astfel, putem să facem lucruri cât mai mari cu eforturi cât mai mici și cu experiențe de învățare, dezvoltare și colaborare cât mai variate. Prestarea serviciilor psihologice de către psihologii afiliaţi se va face pe bază de contract de colaborare, tipul de contract încheiat depinzând de numeroase criterii cum ar fi : portofoliul de clienți al colaboratorului, contextul profesional sau timpul pe care respectivul psiholog îl poate aloca serviciilor prestate la cabinet.

Astfel, dacă esti consilier psihologic, psiholog clinician, psihoterapeut, psihanalist sau logoped ? Ai atestat de libera practica pe o anumita specialitate si nu ai un spatiu pentru exercitarea profesiei?  Cabinetul Individual de Psihologie – Zamfir Georgiana iti ofera posibilitatea exercitarii profesiei intr-un spatiu intim si confortabil in baza unui contract de colaborare. 

Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV insotit de motivarea si interesul personal pe adresa office@geopsi.ro.