Câteva cuvinte despre mine
ZAMFIR GEORGIANA SIMONA - PROPRIETAR & PSIHOLOG, PSIHOTERAPEUT
Sunt psihoterapeut atestat cu drept de liberă practică de către Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 04698, format în Psihoterapia Sistemică a Familiei şi a Cuplului, membru al APFC Iași (Asociația de Psihoterapia Familiei şi a Cuplului) şi bineînțeles licențiata a Facultății de Psihologie , Universitatea Lucian Blaga Sibiu. Aceste etape formează însumează mai bine de 20 ani de practică și studiu riguros în domeniul psihologiei și al relațiilor interumane.
Totodată, sunt psiholog atestat cu drept de liberă practică de către Colegiul Psihologilor din România în domeniul Psihologiei Muncii și Transporturilor.
Din 2012, am lucrat cu o varietate de clienți în diferite circumstanțe de îngrijire. Sunt capabilă să comunic eficient şi sa-mi adaptez stilul şi tehnicile în funcție de nevoi, personalitate şi medii individuale pentru a asista cel mai bine fiecare client în atingerea obiectivelor şi potențialului maxim. Îmi pasă cu adevărat de toții clienții mei si lucrez cu sârguința pentru ai ajuta sa găsească răspunsurile pe care le caută. Am experiență de lucru cu persoane de toate vârstele, de la copii, adolescenți, până la adulți tineri, femei si bărbați. Îi ajut pe indivizi să-şi rezolve problemele prin utilizarea acelor intervenții terapeutice benefice pentru depășirea provocărilor lor. Sunt familiarizată cu complexitatea și dificultățile experienței umane și am oferit îndrumări printr-o multitudine de provocări, incluzând, dar fără a se limita la: ADHD, anxietate, autism și probleme de comportament, consiliere în carieră, depresie, tulburări de dezvoltare, tulburări familiale , durere, dizabilități intelectuale și de învățare, coaching de viață, dificultăți neuro - cognitive, probleme de relații, abuz sexual, trauma, etc.
TERAPEUTUL TĂU ȘI AL FAMILIEI TALE
Despre terapia de familie și cuplu
Modelele de comportament ale unei familii influențează individul, astfel că membrii familiei pot face parte și ei din planul terapeutic. În psihoterapia sistemică de familie și cuplu, chiar dacă este în terapie doar o singură persoană, este importantă interacțiunea acesteia cu ceilalți membri ai familiei. În principal, tratamentul oferit de terapeuții de familie și cuplu se adresează persoanei în cauză, după caz fiind necesară și terapia de cuplu și cea de familie, sau o combinație.
Terapia de familie și cuplu este scurtă, axată pe soluție și cu obiective terapeutice realizabile.
Terapeutul de familie și cuplu tratează o gamă largă de probleme emoționale, relaționale și mintale
Acest tip de psihoterapie lucrează cu toate tipurile de probleme psihoemoționale și relaționale cu care se confruntă oamenii:
- fie că sunt etichetate cu formulări psihiatrice: anxietate, atacuri de panică, fobii, obsesii, depresie, conjugopatii, comportament deviant ,tulburare de opoziție, disfuncții sexuale, stres postraumatic, adicții (alcool, droguri, jocuri), boli psihosomatice (alergii, astm, boli cutanate etc.) etc.
- fie că sunt descrise în cuvinte obișnuite: lipsa de energie, lipsă de motivație, nemulțumirea maritală, conflicte in cuplu, conflicte intre parinți și copii,rezultate slabe la școală,reacția la pierderea cuiva drag.
Calitate și eficiență
Urmare terapiei ve-ți constata o îmbunătățire a productivității muncii, a relațiilor cu colegii de muncă, a relațiilor de familie, a relațiilor de afaceri, a sănătății emoționale, a sănătății generale, a vieții sociale și a implicării în comunitate. În cazul copiilor ve-ți constata o îmbunătățire a comportamentului acestora, a capacității lor de a se înțelege cu alți copii și a performanței școlare.
Calitatea și eficiența terapiei de familie și cuplu în domeniul sănătății mintale constă în tratamentul său scurt, axat pe soluție, abordării sale centrate pe familie și eficacității demonstrate.
Din sondajele efectuate clienții au arătat că serviciile de terapie de familie și cuplu sunt bune sau excelente și cel mai probabil le-ar recomanda prietenilor.
Rezultate
Deși experiența terapeutică este unică pentru fiecare persoana, iată câteva teme comune arătate de clienți după terapie:
- Control mai mare asupra emoțiilor;
- O imagine de sine mai puternică și mai încrezătoare;
- Sinceritate cu sine și cu ceilalți;
- Schimbări creative și pozitive;
- Conștientizări și sentimente mai profunde;
- Găsirea și redefinirea obiectivelor în viața profesională;
- Mai multă speranță în viitor;
- Mai mult calm în timpul evenimentelor petrecute în viață și în situații neprevăzute;
- Mai mult respect față de sine;
- Consolidarea unor relații intime.
EDUCAȚIA ȘI FORMAREA PROFESIONALĂ
Educație inițială
Absolvirea programului de licenţă în psihologie la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu.
Formare profesională
Program specific de formare profesională complementară de lungă durată în domeniul psihoterapiei, respectiv consilierii psihologice, urmat după absolvirea studiilor de licenţă, derulat prin intermediul Asociației de Psihoterapia Familiei şi a Cuplului Iași cu statut de furnizor de formare profesională înregistrat de către Colegiul Psihologilor din România .
Formarea în psihoterapie sistemică de familie și cuplu cuprinde ca abordare mai multe curente de psihoterapie care au la bază metafora sistemică: terapia structuralistă, strategică, transgenerațională, experențială de familie, cognitiv-comportamentală sistemică, eriksoniană de familie, narativă, focalizată pe soluție, colaborativă, dialogică etc.
Astfel, terapeuţii formaţi pentru cuplu și familie folosesc o abordare integrativă în care multe din abordările menționate mai sus sunt unite în mod coerent în jurul metaforei sitemului.
Atestare și formare profesională continuă
Atestat cu drept de liberă practică de către Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 04698 în specialitatea Psihoterapie Sistemică a Familiei şi a Cuplului și în specialitățile Psihologiei Muncii și Organizațională și Psihologia Transporturilor. Membră a Colegiului Psihologilor din România și a Asociației Române de Psihoterapie, dar și a Asociației de Psihoterapia Familiei și Cuplului Iași.
Ca membră a Colegiului Psihologilor din România respectă Codul Deontologic al profesiei de Psiholog.
COMPETENȚELE MELE
Normele privind competenţele profesionale ale psihologilor cu drept de liberă practică
SPECIALITĂȚI PSIHOLOGIE
PSIHOLOGIE CLINICĂ
Evaluare psihologică clinică: evaluare psihologică cu referire la factorii psihologici implicaţi/relevanţi pentru sănătate şi boală, la copii şi adulţi, cu relevanţă pentru individ, cuplu, familie, grup/organizaţie
PSIHOTERAPIE DE FAMILIE ŞI CUPLU
Intervenţia psihologică prin care se modifică mecanismele psihologice implicate în sănătate, dezvoltare şi tulburare/boală mintală, autocunoaştere şi dezvoltare personală, controlul factorilor psihologici implicaţi în sănătate şi boală, prevenirea patologiei.
PSIHOLOGIA MUNCII, ORGANIZAŢIONALĂ
Evaluarea şi testarea psihologică a aptitudinilor psihoprofesionale pentru toate domeniile de activitate în funcţie de tipul solicitărilor neuropsihosenzoriale şi de expunerea la riscuri şi stres profesional, finalizate cu elaborarea avizelor psihologice de aptitudine profesională.
PSIHOLOGIA TRANSPORTURILOR
Testări psihologice auto pentru obținerea sau preschimbarea permisului de conducere pentru toate categoriile.
Legislație privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică
FORMA LEGALĂ DE EXERCITARE A PROFESIEI
CERTIFICĂRI CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE
Certificat de înregistrare a formei de exercitare a profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, sub denumirea: Zamfir Georgiana Simona – Cabinet individual de psihologie,cod de inregistrare 1PH2696.
Anexa - certificat de înregistrare a formei de exercitare a profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, sub denumirea: Zamfir Georgiana Simona – Cabinet individual de psihologie,cod de inregistrare 1PH2696.
.
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE -ZAMFIR GEORGIANA SIMONA
Cabinetul individual de psihologie - Zamfir Georgiana Simona oferă servicii de psihoterapie individuală, psihoterapie de cuplu, psihoterapie de familie, psihoterapie pentru copii şi adolescenţi, psihoterapie de grup, consiliere psihologică şi dezvoltare personală.
Este un cabinet privat profesionist, dedicat furnizării serviciilor de psihologie, consiliere psihologică şi psihoterapie la cele mai înalte standarde etice .
În cabinetul nostru, profesionalismul şi determinarea, oferă un mediu care vă permite să vă exprimaţi deschis , respectând principiul confidenţialităţii.
Psihoterapeutul Zamfir Georgiana Simona este format în viziunea sistemică de familie şi cuplu si cultiva o vindecare holistă a persoanei. Viziunea sistemică înseamnă abordarea familiei, ca întreg, în interdependenţă cu mediul înconjurator, iar membrii familiei în interdependenţă în interior. Psihoterapeutul utilizează diverse tehnici terapeutice funcţie de problemă, scopuri sau personalitatea clientului.
CABINETUL INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE – ZAMFIR GEORGIANA SIMONA - este înscris în Registrul Unic al formelor de exercitare a profesiei de psiholog-psihoterapeut, partea a II-a, cod 1PH2696
Proiecte media
TERAPIE CU PSIHOTERAPEUT ZAMFIR GEORGIANA
Când tu sau cineva de care îți pasă se confruntă cu orice fel de problemă din punct de vedere mental, emoțional sau relațional poți apela cu încredere serviciul centrului nostru.
INFORMAŢII
Centrul de psihologie oferă o gamă variată de servicii din domeniul psihologiei atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru corporații.
Contact
Zamfir Georgiana Simona
Psihoterapeut
Suntem aici pentru a vă ajuta mintea, sufletul, trupul
Dacă ai nevoie de ajutor, sună-mă
Rezervaţi
Prețuri
Consultați pagina noastră pentru a cunoaște toate detaliile în ceea ce privește prețul
Dacă cauți tratament terapeutic confidențial, empatic și de calitate, cu un psihoterapeut certificat căruia îi pasă, atunci ai ajuns la locul potrivit.