fbpx
This image for Image Layouts addon

BINE AȚI VENIT
GEO PSI - CENTRUL DE PSIHOLOGIE, PSIHOTERAPIE ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ

Ajutăm oamenii să facă schimbări pozitive în viața lor. Indiferent dacă caută ajutor în relații, tulbulări mintale și / sau dependență, Centrul de psihologie, psihoterapie și dezvoltare personală GEO PSI oferă un mediu sigur și confidențial pentru servicii de consiliere și terapie. Lucrăm cu oameni de toate vârstele, empatizăm cu fiecare persona în parte. Oferim servicii de consiliere și/sau psihoterapie profesională copiilor, adulților, familiilor și cuplurilor pentru a-i ajuta să găsească soluții de creștere în viața lor.

 

Contact

Scurtă prezentare a centrului GEO PSI

Centrul de psihologie, psihoterapie și dezvoltare personală GEO PSI este un centru privat, profesionist, dedicat serviciilor de psihologie la cele mai înalte standarde etice. În centrul nostru, profesionalismul și determinarea oferă un mediu care vă permite să vă exprimați deschis, respectând principiul confidențialității.

Apelând la CENTRUL GEO PSI vei avea la dispoziție un spațiu plăcut, unde te simți în siguranță, procesul terapeutic efectuându-se la cele mai înalte standarde de calitate. În acest cadru, specialistul este cel care te va însoți în demersul de explorare a acelor aspecte disfuncționale din viața ta, te va ajuta să-ți vindeci rănile, suferințele din trecut, astfel încât să-ți descoperi și să-ți dezvolți potențialul și să trăiești în armonie cu tine și cu cei din jur.

  • Spatiu generos format din 3 cabinete amenajate corespunzator standardelor astfel: 1 cabinet pentru testări și evaluări psihologice, 1 cabinet pentru consultații psihologice adulți, 1 cabinet pentru consultații psihologice copii și logopedie, dotat cu jucători și materiale de lucru în terapia pentru copii, 1 sala mare de așteptare / recepție dotată cu scaune confortabilă, tv și internet wireless, o toaletă modernă.
  • poziționarea excelentă în centrul Municipiului Ploieşti
  • la centrul de psihologie, psihoterapie și dezvoltare personală GEOPSI veți găsi un mediu flexibil și o echipă de profesioniști, într-un cadru profesional.

Imagini din centrul nostru

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a ajuta oamenii și familiile care se confruntă cu dificultăți mentale, relaționale și emoționale. Credem că o mare parte dintre acestea îşi pot găsi rezolvarea în cadrul centrului nostru. Din momentul în care luați contact cu psihologii centrului nostru, veți vorbi cu cineva care este calificat să vă sfătuiască cu privire la cel mai bun mod de acțiune pentru dvs. sau familia dvs.. Onestitatea și integritatea sunt valori cheie pentru noi, așa că, dacă nu credem că putem ajuta, vă vom spune și vom încerca să vă ajutăm să găsiți pe cineva care poate.

Povestea noastră

"Când tu sau cineva de care îți pasă se confruntă cu orice fel de problemă din punct de vedere mental, emoțional sau relațional poți apela cu încredere serviciile centrului nostru. Echipa noastră de psihologi, aleasă cu grijă, cu expertiză, vă întâmpină cu căldură și bunătate astfel încât să aveți deplină încredere în ei. Oricare dintre noi poate avea o problemă din punct de vedere mental, emoțional sau relațional la un moment dat. Noi vom fi mereu aici pentru a vă ajuta să găsiți răspunsul la toate aceste probleme. Promitem să avem în vedere interesele voastre și că vom face tot ce putem pentru a vă ajuta ". 

Georgiana Zamfir - Proprietar & Psiholog, Psihoterapeut

VALORILE NOASTRE

Centrul GEOPSI oferă o gamă variată de servicii din domeniul psihologiei atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru corporaţii.

CALITATE

Oferim servicii de calitate și eficacitate pe care ni le-am dori pentru propriile noastre familii.

INTEGRITATE

Suntem întotdeauna foarte sinceri în relațiile noastre cu toată lumea.

INGRIJIRE

Tratăm întotdeauna clienții noștri și colegii noştri cu respect și echitate.

CE FACEM

Ajutăm oamenii, din toate categoriile sociale, să găsească îngrijirea și sprijinul de care au nevoie pentru a continua să ducă o viață mai fericită și mai satisfăcătoare. Oferim sfaturi de specialitate, prin telefon, persoanelor care caută îngrijiri private pentru orice problemă din punct de vedere mental, emoţional şi/sau relaţional. Putem rezerva întâlniri pentru dvs. sau pentru un membru al familiei pentru o întâlnire cu un psiholog cu experiență.

Mai simplu spus, vă ajutăm să găsiți specialistul potrivit pentru a vă evalua sau trata. Mulți oameni care conștientizează că ceva nu este în regulă, nu știu dacă ar trebui să apeleze la serviciile  unui psihiatru, psiholog sau psihoterapeut. Alegerea specialistului potrivit înseamnă că veți reuși să treceți peste problemele pe care le aveți fără să vă irosiți banii. Vă vom ajuta să alegeți cea mai bună opțiune.

Image

CUM OFERIM SERVICIILE

OFERTĂ REZERVARE CABINET PENTRU PSIHOLOGI

Ești consilier psihologic, psiholog clinician, psihoterapeut, psihanalist sau logoped ? Deții un cabinet individual de psihologie și nu ai un spațiu pentru cabinet? La centrul GEO PSI iți poți rezerva propriul tău cabinet.

1
Luni – Vineri30.00 lei / ora

între orele 08:00-14:00

2
Luni – Vineri 40.00 lei / ora

între orele 14:00-20:00

3
Luni – Vineri 50.00 lei

2h oricând între orele 08:00-14:00

4
Luni – Vineri 80.00 lei

2h oricând între orele 14:00-20:00

5
Luni – Vineri 120.00 lei

4h oricând între orele 08:00-14:00

6
Luni – Vineri 160.00 lei

4h oricând între orele 14:00-20:00

7
Într-una din zilele lucrătoare ale săptămânii, în fiecare săptămână a lunii.500.00 lei

între orele 08:00-14:00

8
Într-una din zilele lucrătoare ale săptămânii, în fiecare săptămână a lunii.600.00 lei

între orele 14:00-20:00

9
Weekend sau program personalizatnegociabil

INFORMAŢII

Centrul de psihologie oferă o gamă variată de servicii din domeniul psihologiei atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru corporații.

Contact

Pentru a va sfătui ce vă va fi cel mai util
Zamfir Georgiana Simona

Zamfir Georgiana Simona

Psihoterapeut

Suntem aici pentru a vă ajuta mintea, sufletul, trupul

Dacă ai nevoie de ajutor, sună-mă

Rezervaţi

Rezervați o întâlnire, la ora potrivită, pentru a vă vedea cu un specialist din centrul nostru.
24/7

Prețuri

Consultați pagina noastră pentru a cunoaște toate detaliile în ceea ce privește prețul

© 2021 Geopsi. All Rights Reserved. Designed By Geopsi. Imaginile de pe acest site sunt utilizate în scop demonstrativ și sunt preluate cu licență gratuită de pe pixabay.com