fbpx

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE - ZAMFIR GEORGIANA SIMONA

Zamfir Georgiana Simona
Zamfir Georgiana SimonaProprietar&Psiholog, Psihoterapeutgeorgiana.zamfir@geopsi.ro
Program L-V 09:00-20:00
echipa_centru_psihologie_640.png

Echipă calificată

Terapeuții noștri sunt atent selecționați, acreditați cu drept de liberă practică de către Colegiul Psihologilor din România.

Terapeuții lucrează cu toate tipurile de probleme psihoemoționale și relaționale cu care se confruntă oamenii:

- fie că sunt etichetate cu formulări psihiatrice: anxietate, atacuri de panică, fobii, obsesii, depresie, conjugopatii, comportament deviant ,tulburare de opoziție, disfuncții sexuale, stres postraumatic, adicții (alcool, droguri, jocuri), boli psihosomatice (alergii, astm, boli cutanate etc.) etc.

- fie că sunt descrise în cuvinte obișnuite: lipsa de energie, lipsă de motivație, nemulțumirea maritală, conflicte in cuplu, conflicte intre parinți și copii,rezultate slabe la școală,reacția la pierderea cuiva drag.

Avem referinţe bune

Calitatea și eficiența terapiei de familie și cuplu în domeniul sănătății mintale constă în tratamentul său scurt, axat pe soluție, abordării sale centrate pe familie și eficacității demonstrate.

Clienții noștri au arătat o îmbunătățire a productivității muncii, a relațiilor cu colegii de muncă, a relațiilor de familie, a relațiilor de afaceri, a sănătății emoționale, a sănătății generale, a vieții sociale și a implicării în comunitate. În cazul copiilor, părinții au arătat o îmbunătățire a comportamentului acestora, a capacității lor de a se înțelege cu alți copii și a performanței școlare. 

Din sondajele efectuate clienții au arătat că serviciile de terapie de familie și cuplu sunt bune sau excelente și cel mai probabil le-ar recomanda prietenilor.

referinte_bune_640.jpg

CENTRUL NOSTRU ÎŞI MĂREŞTE ECHIPA DE PROFESIONIŞTI

Image

Vino în echipa noastră

Psihologii interesați să-și dezvolte o carieră în domeniu sunt așteptați să se alăture echipei noastre de profesioniști. 

 

 

© 2021 Geopsi. All Rights Reserved. Designed By Geopsi. Imaginile de pe acest site sunt utilizate în scop demonstrativ și sunt preluate cu licență gratuită de pe pixabay.com