fbpx

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE - ZAMFIR GEORGIANA SIMONA

Zamfir Georgiana Simona
Zamfir Georgiana SimonaProprietar&Psiholog, Psihoterapeutgeorgiana.zamfir@geopsi.ro
Program L-V 09:00-20:00
echipa_centru_psihologie_640.png

Echipă calificată

Terapeuții noștri sunt atent selecționați, acreditați cu drept de liberă practică de către Colegiul Psihologilor din România.

Terapeuții lucrează cu toate tipurile de probleme psihoemoționale și relaționale cu care se confruntă oamenii:

- fie că sunt etichetate cu formulări psihiatrice: anxietate, atacuri de panică, fobii, obsesii, depresie, conjugopatii, comportament deviant ,tulburare de opoziție, disfuncții sexuale, stres postraumatic, adicții (alcool, droguri, jocuri), boli psihosomatice (alergii, astm, boli cutanate etc.) etc.

- fie că sunt descrise în cuvinte obișnuite: lipsa de energie, lipsă de motivație, nemulțumirea maritală, conflicte in cuplu, conflicte intre parinți și copii,rezultate slabe la școală,reacția la pierderea cuiva drag.

Avem referinţe bune

Calitatea și eficiența terapiei de familie și cuplu în domeniul sănătății mintale constă în tratamentul său scurt, axat pe soluție, abordării sale centrate pe familie și eficacității demonstrate.

Clienții noștri au arătat o îmbunătățire a productivității muncii, a relațiilor cu colegii de muncă, a relațiilor de familie, a relațiilor de afaceri, a sănătății emoționale, a sănătății generale, a vieții sociale și a implicării în comunitate. În cazul copiilor, părinții au arătat o îmbunătățire a comportamentului acestora, a capacității lor de a se înțelege cu alți copii și a performanței școlare. 

Din sondajele efectuate clienții au arătat că serviciile de terapie de familie și cuplu sunt bune sau excelente și cel mai probabil le-ar recomanda prietenilor.

referinte_bune_640.jpg

CENTRUL NOSTRU ÎŞI MĂREŞTE ECHIPA DE PROFESIONIŞTI

Image

Vino în echipa noastră

Psihologii interesați să-și dezvolte o carieră în domeniu sunt așteptați să se alăture echipei noastre de profesioniști. 

 

 

Scrisoare de intenţie

Știut fiind faptul că, pentru desfăşurarea activităţii, un furnizor de servicii medicale clinice poate avea relaţii contractuale cu unul sau mai mulţi furnizori de servicii psihologice, CABINETUL INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE – ZAMFIR GEORGIANA SIMONA, în calitate de furnizor de servicii de sănătate conexe actului medical îşi exprimă disponibilitatea de a intra în relaţie contractuală cu medicii de specialitate, cu următoarele specialităţi clinice:

- neurologie şi neurologie pediatrică;

- otorinolaringologie;

- psihiatrie și psihiatrie pediatrică;

- ortopedie şi traumatologie și ortopedie pediatrică;

- reumatologie;

- oncologie medicală;

- diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice;

- hematologie;

În speranța că veți aprecia intenția mea și considerați oportună oferta mea de colaborare în vederea încheierii contractului cu casa de asigurări de sănătate, aştept să mă contactaţi la adresa de email office@geopsi.ro.

Cu deosebită consideraţie! Georgiana Zamfir

Image
© 2021 Geopsi. All Rights Reserved. Designed By Geopsi. Imaginile de pe acest site sunt utilizate în scop demonstrativ și sunt preluate cu licență gratuită de pe pixabay.com