CENTRUL DE PSIHOLOGIE, PSIHOTERAPIE SI DEZVOLTARE PERSONALA

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE - ZAMFIR GEORGIANA SIMONA

Programari : 0722.153.456,  Ploiesti, Str. Stefan cel Mare, nr. 26, Bloc. 26 si Bucuresti, Str. Gheorghe Sincai, nr.13 

 

PSIHOTERAPIE INDIVIDUALA

Sunt aici sa te ajut

Multe dintre problemele emoţionale ale persoanelor aflate în dificultate sunt legate de dificultăţile de relaţionare şi de comunicare ale acestora. Problemele de interacţiune cu ceilalţi se asociază adesea cu sentimente de izolare, de nesiguranţă, de respingere şi cu incapacitatea individului de a intra în relaţii semnificative şi stabile.

 

PSIHOTERAPIE DE CUPLU

Un impact durabil

Se adresează cuplurilor maritale sau necăsătorite ce intampină dificultăţi relaţionale. In aceste cazuri, demersul terapeutic nu vizează probleme personale de profunzime ale participanţilor (aspecte care pot fi atinse in terapia individuală a fiecăruia,ci se urmăreşte conştientizarea şi dezvoltarea capacităţilor partenerilor de a relaţiona şi comunica adecvat şi eficient in cadrul relaţiei de cuplu.

 

PSIHOTERAPIE DE FAMILIE

Un efort in echipa

Terapia familiala este o forma de psihoterapie care aduce membrii de familie impreuna pentru a rezolva problemele pe care le impartasesc / le au impreuna. Se bazeza pe credinta ca familia este cea mai puternica resursa disponibila indivizilor ce asteapta rezolvarea cu succes a aspectelor psihologice sau relationale.

Motto

Motto :

Scoateti  masca de pe fata, esti doar tu cu tine insuţi, inchide ochii spre a nu vedea, uita ceea ce te-au invatat altii, anuleaza-ti egoul si cufunda-te in abisul din interiorul tau. Acolo stai mut si surd si crede cu toata taria in ceeea ce simti. Deschide-ti sufletul pentru ca floarea Adevarului sa poata inflori in inima ta. Numai asa vei putea deveni OM.

Aryana Havah

 

Ce urmeaza

Daca ai ajuns sa citeşti informaţiile prezentate pe acest site probabil că te gândeşti să apelezi la serviciile unui cabinet de psihologie, unui consilier sau psihoterapeut. La cabinetul individual de psihologie Zamfir Georgiana vei intalni un psiholog profesionist cu formare în Psihoterapie sistemică de familie şi cuplu cu multiple orientări terapeutice, astfel încât şedinţele se vor desfăşura în funcţie de nevoile tale. Într-un demers terapeutic de succes, elementul cu cea mai mare pondere este reprezentat de calitatea relaţiei client-terapeut. Prin urmare, este important sa începi şi să continui un demers de consiliere psihologica/psihoterapie cu un specialist alături de care te simţi confortabil, care te valorizează şi te respectă.

SUNT AICI PENTRU ATI AJUTA MINTEA, SUFLETUL, CORPUL

01scoaterea clientului din criza existentiala in care se afla.

02reducerea sau eliminarea simptomelor.

03intarirea eului si a capacitatilor integrative ale personalitatii clientului.

04rezolvarea sau restructurarea conflictelor intrapsihice ale clientului.

05modificarea structurii personalitatii in vederea obtinerii unei functionari mai mature, cu o capacitate de adaptare eficienta la mediu.

06reducerea (sau inlaturarea daca este posibil) acelor conditii de mediu care produc sau mentin comportamentele de tip dezadaptiv.

07modificarea opiniilor eronate ale clientilor despre ei insisi si despre lumea inconjuratoare.

08dezvoltarea la clienti a unui sentiment clar al identitatii personale.